PASSION             
FOR 
LONDON
                                     

                                                          
                                                                       EXPLORE 
                                                                  DISCOVER
                                                                      ENJOY!

BENVINGUTS A LONDRES!

QUE ES "LONDRES - UN MUSEU AL CARRER"?

Vol dir: PASSAR TOT UN DIA A LONDRES, ACOMPANYATS PER UN LONDINENC...        IMAGINEU-VOS-HO!

Aixo mateix...                                 

LONDRES-UN MUSEU AL CARRER us ofereix la possibilitat de descobrir, en companyia d'un Londinenc, aquells racons de la ciutat, que la majoria dels turistes i bona part dels Londinencs, desconeixen. ANEM A PAMS...

EN QUE CONSISTEIXEN ELS MEUS SERVEIS DE GUIA-INFORMADOR TURISTIC?

Ah!... Primer de tot, una petita presentacio: em dic, JORDI BRIZ. soc originari d'ESPLUGUES DE LLOBREGAT.

I vaig arribar al Regne Unit el 1995. A Londres m'hi vaig establir el 1996 i ara soc un APASSIONAT d'aquesta mega-ciutat. La meva passio m'ha portat a coneixer-la be i a fundar LONDRES-UN MUSEU AL CARRER, per mitja del qual m'agradaria convertir la vostra estada en una experiencia INOBLIDABLE, ENTRETINGUDA I ENRIQUIDORA, humanament i cultural. M'agradaria molt que, amb ajut de la meva informacio arribessiu a ENTENDRE aquesta ciutat, i, encara mes, l'arribessiu a ESTIMAR, i, perque no, us arribessiu a sentir LONDINENCS PER UNS DIES!.

Vull que EXPERIMENTEU els barris, en respireu l'ATMOSFERA, que en reconeixeu les seves caracteristiques diferentes, i que les aprecieu. Que capteu l'ESSENCIA DE LONDRES!.

Soc aqui, doncs, al vostre SERVEI, com a GUIA TURISTIC. Imagineu-vos poder passar un DIA SENCER, donant voltes amb un LONDINENC, que us revel.lara TOT ALLO QUE US INTERESSA,  que us acompanyara DES DEL VOSTRE HOTEL als BARRIS QUE VOLGUEU VISITAR, i els EXPLORARA amb vosaltres... portant-vos a vegades fins i tot a llocs on rarament hi van els turistes!.

A mes, us ajudare a PLANIFICAR LA RESTA DE LA VOSTRA ESTADA. Amb idees i suggerencies de LLOCS a visitar, atraccions interessants, llocs per menjar i beure i passar-ho be. Sere, doncs, tambe, la vostra OFICINA PARTICULAR D'INFORMACIO TURISTICA!. Us posare a l'abast FULLETONS i MAPES, produits per mi mateix o per altres institucions, especialment mapes del TRANSPORT PUBLIC, SIMPLIFICATS, per a que pogueu arribar a mes llocs PER VOSALTRES MATEIXOS. I aixi aprofitareu millor la vostra estada!

El que jo voldria es que coneguessiu EL VOSTRE LONDRES... i que ho fessiu AL VOSTRE RITME I MESURA.

Precisament, per aixo ara us pregunto: QUE VOLEU SABER DE LONDRES?. QUE VOLEU CONEIXER DE LONDRES?. ON US AGRADARIA ANAR DE LONDRES?. QUINS SON ELS VOSTRES INTERESSOS I HOBBIES?. Vinga, porteu les vostres idees i iniciatives!

Per ser mes concrets: quan visiteu una ciutat, us agrada visitar els GRANS MUSEUS NACIONALS, o be preferiu els petits museus, locals o especialitzats?

O be, no us agraden gens els museus i us inclineu mes per passar el temps als CARRERS, observant i coneixent l'AQUITECTURA, les GENTS, l'ATMOSFERA o la HISTORIA dels llocs. Voleu barrejar-vos amb els Londinencs, als barris on viuen, on treballen i on es diverteixen?. Voleu fins i tot parlar amb ells?.

I, parlant de barris. Us agraden les arees mes urbanitzades, amb gentades a les hores punta, els sorolls, les presses de la gent... com la CITY o el WEST END... o be preferiu ELS POBLES DE LONDRES (si, de veritat... hi ha pobles a Londres!), on trobareu una atmosfera de ciutat de provincies, tot mes verd i mes calmat.

O be voleu immergir-vos al LONDRES ETNIC, aquelles barriades amb alt porcentatge de poblacio de procedencia llunyana i una mica exotics!.

O veniu cercant el Londres mes naturalista... els seus PARCS (els reials o els no reials!) i altres ESPAIS NATURALS PROTEGITS (fantastic per als nanos!), el Tamesis, la Vall del Lea, els Canals, les Granjes Urbanes... O fins i tot, potser voleu practicar algun esport!.

O veniu a fer SHOPPING!. Voleu saber quines son les zones mes elegants o de moda, on compren les "celebrities" del mon i de Londres... O tot el contrari: voleu saber on son els MERCATS DE CARRER mes populars i economics... O els outlets...

O voleu experimentar el MENJAR LONDINENC!. Des dels millors restaurants amb els xefs mes aclamats a nivell mundial, als locals de PIE & MASH, als llocs de les classes populars, o als antics cafes "italians"... passant per botigues GASTRONOMIQUES i pels MERCATS DE PAGESOS, on trobareu productes "made in London" (o en un lloc molt proper!).

I es clar que voleu coneixer els PUBS MES HISTORICS... I provar un bon fish and chips!

LONDRES-UN MUSEU AL CARRER us vol presentar aixo i mes. El LONDRES MES AUTENTIC. EL VOSTRE LONDRES.

Per a complementar els meus SERVEIS,  us puc ajudar en la compra de titols de TRANSPORT i de bitllets d'ESPECTACLES i ATRACCIONS, en aconseguir un COTXE DE LLOGUER, en l'obtencio de TRANSFERS ALS o DES DELS AEROPORTS... No cal dir que us donare informacio i assistencia si us calen (i espero que no calgui!) SERVEIS MEDICS aixi com CONSULARS.

I QUE COSTA TOT AIXO?

Si voleu passar TOT EL DIA

1 PERSONA.........................£70                                                       

2 PERSONES.......................£80                     

3 PERSONES.......................£100                                                         

4 PERSONES.......................£115                                                          

5 PERSONES.......................£125                                                         

6 PERSONES.......................£135                                                        

7 PERSONES.......................£145                                                       

8 PERSONES.......................£155               

9 PERSONES.......................£165                                                     

10 PERSONES.....................£170

TOT EL DIA implica una duracio d'unes 10 HORES. MIG DIA, unes 5 HORES. El preu de MIG DIA es la MEITAT de tot el dia, mes £10 (i arrodonit a la baixa!: una familia de 4, mig dia serien £67). I haig de dir que, com que soc un gran amant dels carrers de Londres, no em fa res excedir-me del temps!.

S'HAN DE PAGAR A PART: bitllets de TRANSPORT PUBLIC, el lloguer de les BICICLETES, els  MENJARS i BEGUDES, i ENTRADES o DONACIONS a atraccions o museus.


TOURS GUIATS A WINDSOR, OXFORD, CAMBRIDGE, BRIGHTON, CANTERBURY. (encara en preparacio)

Per que no visitar aquestes boniques poblacions properes a Londres... AMB EL VOSTRE GUIA!.

Valen les mateixes CONDICIONS que a Londres. L'unic extra que heu de pagar es el BITLLET DE TRANSPORT del vostre guia!.

QUE S'HA DE FER PER A RESERVAR UN TOUR?
Evieu-me sup un email amb unes quantes dades:
- numero de persones que veniu i quants nens.
- quins dies venieu a Londres: des de l'hora de l'arribada fins a l'hora de partida.
- adreca d'on us allotjareu, sigui hotel o apartament.
- quin dia o dies voleun passar amb mi.
- quines arees voldrieu visitar
- el vostre telefon

Em podeu escriure a [email protected]
Tambe em podeu trucar al ++44 7778947681. Si ja sou al Regne Unit marqueu 07778947681


VOLEU UN TOUR DE LONDRES EN BICICLETA?

Veniu-me a veure a www.londonbicycle.com. Som a 74 Kennington Road, a 10 minusts al Sud de l'Estacio de Waterloo, al costat de l'Imperial War Museum.

Tambe podem fer servir les BICICLETES PUBLIQUES Londinenques (les "Borisbikes"). www.tfl.gov.uk/roadusers/cycling/14811.aspx.

 

COMENCEU A CONEIXER LONDRES, des d'ara...
* www.londresunmuseualcarrer.webs.com
* www.londrescities.webs.com
* www.londresvillages.webs.com
* www.vamosagreenwich.webs.com

Per a coneixer un Londres 
ple de contrasts, un Londres
autentic!

Members Area

Testimonials

  • "For sure the best London Guide! Jordi, moltes gràcies, vas ser un guia excepcional, transmets la teva passió per London i l´encomanes!! Totalment recomanable!!"
    Familia Garcia-Moreno
    Weekend in London
  • "This was by far the best tour i have ever taken, my tour guide Jordi is the most knowledgable person about london i have ever met. His passion for london and his outstanding obs..."
    tom parks
    mr